O Nama


O Nama

O Projektu

Kompleks posjeduje dva nivoa podzemnih garaža sa 402 parking mjesta, a na otvorenom dijelu 56. U podzemnim etažama se takođe nalaze, tehničke i druge prostorije neophodne za funkcionisanje kompleksa. Na prizemlju i prvom spratu su 42 poslovna prostora u kojima su predviđeni različiti sadrzaji, kafeterije, prodavnice, igraonice i druge usužne djelatnosti koje će svakodnevno okruženje stanarima učiniti prijatnijim, a kupcima poslovnih prostora dobru investiciju. Struktura poslovnih prostora je od 25 m2 do 1000 i vise m2. Poslovni prostori su kroz savremena arhitektonska rjesenja grupisani kao tržni centar kako bi se na najbolji način povezale različite usluge i svakodnevne potrebe stanara. Moderni atrijum koji je stepenicama sa dvije strane povezan sa poslovnim prostorima na prvom spratu će zasigurno izdvojiti ovaj kompleks kao najsavremeniji, a ne samo i jedan od najvećih u ovom dijelu grada. Poslovni dio kompleksa Rafaelo Residence nudi i poslovne apartmane, te kao cjelina ima veliki tržišni potencijal!

Preostalih 5 spratova poslovno-stambenog kompleksa Rafaelo Residence predviđena su za stanovanje, a struktura stanova je jednosobni, dvosobni i višesobni. Ukupan broj stambenih jedinica je 58 i poslovnih apartmana 20. Kompleks predstavlja spoj vrhunskog kvaliteta gradnje, modernog stanovanja i nesvakidašnjeg komfora. Cilj investitiora je da inovativnim graditeljskim formama na kompleksu Rafaelo Residence oplemeni ovo područje i ujedno ga obogati novim sadržajima.

Rafaelo Residence

Lokacija

Lokacija je idealna za porodice, parove, poslovne subjekte i sve one koji žele da iskoriste benefite razvoja ovog dijela grada. Neposredna blizina saobraćajnica koje povezuje tranzit ka moru i planinama, kao i susjednim zemljama omogućava budućim korisnicima izbjegavanje sve većih gradskih gužvi. Zasigurno, ovaj dio Podgorice u narednih nekoliko godina izgradnjom ovog i drugih objekata, kao i započetim ulaganjem u infrastrukturu ce doživjeti preporod i postati novi centar starog kraja.

Važno je napomenuti da arhitektonska rješenja ovog kompleksa ispunjavaju zahtjeve lica sa posebnim potrebama i ekološke standarde na visokom nivou.

U toku su armiračko betonski radovi na izgradnji garaža i temelja, i postavljanje temeljnog uzemljivača. Rok za završetak radova je 15.9.2023. godine.

Investitori objekta su Rafaelo 2019 doo Podgorica, kao dio Rafaelo grupacije, i Razvršje doo Podgorica.

Pozivamo vas da posjetite našu prodajnu kancelariju i u direktnom razgovoru dobijete sve neophodne informacije i korisne savjete. Cilj nam je da zajedno sa klijentom pronađemo najbolje rješenje.

Prodajna kancelarija:
Veliše Mugoše br 15, Podgorica
Telefon: +382 69 030 349 viber / watsapp
Email: rafaeloresidence@gmail.com

74

Poslovnih prostora

68

Stambenih jedinica

Prednosti našeg projekta


Savremen dizajn

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

Lokacija

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

Pouzdana gradnja

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.