Novim sadržajima upotpuniće potrebe građana i posjetilaca

Rafaelo Residence

Za dvije godine biće završena izgradnja modernog stambeno-poslovnog kompleksa površine 31.000 kvadrata na Zabjelu

Na prizemlju i prvom spratu biće 42 poslovna prostora u kojima su predviđeni različiti sadržaji – kafeterije, prodavnice, igraonice i druge uslužne djelatnosti koje će svakodnevno okruženje stanarima učiniti prijatnijim – poručuje Aleksa Labudović, predstavnik investitora Rafaelo 2019. d. o. o. Podgorica, uz napomenu da su poslovni prostori kroz savremena arhitektonska rješenja grupisani kao tržni centar, kako bi se na najbolji način povezale različite usluge i svakodnevne potrebe stanara.

Na atraktivnoj lokaciji u Ulici 4. jula na Zabjelu, gdje se gradi veliki broj stambenih i poslovnih zgrada, za dvije godine biće završena i izgradnja modernog stambeno-poslovnog kompleksa ,,Rafaelo rezidens“.

Ovaj luksuzni kompleks, ukupne bruto površine 31.000 kvadratnih metara, biće među najvećima u ovom dijelu grada, koje će novim sadržajima upotpuniti potrebe sve većeg broja stanara, ali i ostalih građana i turista. Investitori objekta su Rafaelo 2019. d. o. o. Podgorica, kao dio Rafaelo grupacije i Razvršje d. o. o. Podgorica.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *